به گزارش خبرنگار مهر، سرهنگ ناصر آبزن ظهر یکشنبه در نشستی خبری در تشريح عملکرد و اقدامات انتظامي شهرستان در سه ماهه اول سال جاري بيان داشت: مأموران پليس مبارزه با مواد مخدر شهرستان با همکاري و تلاش ديگر يگانهاي انتظامي شهرستان با اشرافيت اطلاعاتي کامل بر حوزه استحفاظي و کنترل شديد محورهاي فرعي و اصلي مواصلاتي موفق شدند 25 نفر از عوامل و عناصر تهيه، توزيع و حمل مواد مخدر را شناسايي و دستگير و دو تن و 270 کيلو گرم انواع مواد مخدر را کشف و ضبط کنند.
وي افزود: مأموران خستگي ناپذير شهرستان در سه ماهه اول سال جاري ضمن شناسايي و توقيف 222 دستگاه خودرو و 227 دستگاه موتورسيکلت متخلف، پنج باند قاچاق مواد مخدر نيز منهدم و 900 عدد انواع قرص هاي روانگردان، 137 هزار و 425 ليتر سوخت قاچاق، مقداري مشروبات الکلي دست ساز و تعدادي محصولات ضد فرهنگي غير مجاز و 508 قطعه تجهيزات دريافت از ماهواره کشف کردند.
فرمانده انتظامي حاجي آباد خاطرنشان کرد: در مدت ياد شده 65 فقره انواع سرقت در سطح شهرستان کشف و 34 نفر معتاد بلا مکان، 25 توزيع کننده مواد، 72 سارق و تعدادي اتباع بيگانه غير مجاز جمعا 246 متهم در خصوص جرائم مختلف دستگير و پس از تشکيل پرونده جهت سير مراحل قانوني به مراجع قضايي معرفي شده اند.


نظر شما